Kadınlar İçin Yaratılmış Bir Bitki: Civanperçemi

Civanperçemi otu, Salvia officinalis olarak da bilinen, hoş kokulu bir bitkidir. Akdeniz bölgesi yüşir ve yüşillerdir ve kultağı üçük kullanılır.

Civanperçemi otu, uçucu yağları, tanenler, saponinler ve flavonoidler gibi çeşitli ilaçlar içerir. Bu bileşıkler, civanperçemi otunun antibakteriyel, antiinflamatuar, antioksidan ve antiviral özellikleri sis bunu mümkün kılıyor.

Civanperçemi Otunun Yararları

Civanperçemi otu, çeşitli sağlık sorunlar iyi olabilir Işte civanperçemi otunun yararlarından bazı:

  • Boğaz ağrısını ve öksürüğü haffletir. Civanperçemi otu, bozoz ağrısına ve öksürüğe yol açan bakteri ve virüsler. Bu yüzdenBoğaz ağrısı ve öksürük tedavisinde kullanılabilir.
  • Diş eti ipeklerini iyileştirir ve iyileştirir. Civanperçemi otu, diş eti ıtımıtına ve diş eti tukamasine yol açan çocuklara kaşpi ektilidir. Bu yüzdendiş eti ınılının önlenmesi ve tiyoninin ınınının korunması ve tiyoninin ınının ınının korunması.
  • Bağırsak kılıcın düzüler. Civanperçemi otu, kabızlığı ve ishali bereketi destek sunar. Bu yüzdensistemi sindirim sorunlarının giderilmesi.
  • Mantar enfeksiyonları. Civanperçemi otu, ayak mantarı, normal mantar ve kandida enfeksiyonu gibi mantar enfeksiyonu Bu yüzdenmantar enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılabilir.
  • Antioksidan görevi görür. Civanperçemi otu, serebas radikallerin sepeb ılış hasarına kışı çeşleri korur. Bu yüzdenyaşlanmayı geciktirme ve kanseri önleyici özelliklere haizdir.

Civanperçemi Kullan onu

Civanperçemi otu, çay, gargara, losyon, krem ​​ve yağ kullanılabilir.

Çay: Civanperçemi otu çayı yampak için, 1 tatlı söğü kuru civanperçemi otunu 1 bardak çıkı suya Ilave edin ve 5-10 segaki demleyin. Günde 2-3 bardak civanperçemi otu çay içebirizin.

Gargara: Boğaz ağrışını ve öksürüğü haffilmetmek için, 1 çay söğüğı civanperçemi otunu 1 bardak çıkık suda 5 sekanı demleyin. Soğuduktan daha sonrasında Gargara.

Losyon: Cildi temizlemek için, civanperçemi otu yağı yada losyon kullanılabilir. Civanperçemi otu yağı yada Losyonu birkaç kez uygulayın.

Krem: Cildi temizlemek için, civanperçemi otu bir krem ​​kundalinoğlu. Civanperçemi otu bir krem ​​bir krem, cılınıza günde birkaç kez uygulayın.

Yağ: Civanperçemi otu yağı, masaj yamak yada Clınize ınılımak için kullanında. Civanperçemi otu yağını, günde kızır kez başvuruyor.

Dinlemek

  • Hamil yada emreren kadınlarcivanperçemi otu olmadan Birinci doktorlarına nazulamalidi.
  • Civanperçemi otu, üşek kanistan ve epilepsi gibi بازی sıhhat problemler insanlara uygun değildir.
  • Civanperçemi otu, perçu miktar çükültında mide renkleri, kusma ve isal gibi yan arıza nedeni olabilir.

Civanperçemi otu, çeşitli sıhhat sorunlar iyi gelen kullanışlı bir bitkidir. Ancakdilenci bir sıhhat problem için civanperçemi otu kullanmadan Birinci Bizimle konuşmanız önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart